Press från jobbet

På min arbetsplats är det kaos. Underbemanning och stress. Flertalet långtidssjukskrivna pga stress. 
Situationen är pressad och där kommer lilla jag och ställer till det ännumer med våra behandlingar med resor till Örebro och restriktioner efter behandlingar. 
Jag känner att det är inte värt att riskera någonting pga stress och jag har funderat länge på hur jag ska göra nu inför detta FET som ska ske på torsdag. 
Chefen på jobbet har inte alls varit  tillmötesgående utan jag har själv fått lösa många situationer genom att byta pass med otroligt snälla och förstående kollegor. Mina kollegor (de flesta iaf) vet om hur situationen ser ut och är väldigt stöttande och förstående. 

Jag har funderat på att sjukskriva mig utan att berätta att det har med Örebro att göra. Jag jobbat nämligen helgen direkt efter FET och det känns inte bra med tanke på mina arbetsuppgifter. (Tunga lyft, stress, ensamarbete m.m.) 

Imorse när jag gick av nattpasset så gick jag in och pratade med chefen trots allt och vet ni vad!? Idag hade hon en bra dag :) hon föreslog själv att jag skulle sjukskriva mig och vara hemma en vecka!! Det trodde jag aldrig att jag skulle få höra från henne. Jag hade helt tappat förtroendet för henne. 
Just nu känns det jätteskönt. En stor sten har lättat från mitt hjärta. 

Nattinatti nu ska jag sova några timmar och sen ska jag ta dessa dagar för att ladda massor av positiv energi. Det är viktigt tror jag.