Syskonresan har startat

Det har alltid varit självklart för oss att försöka få ett syskon till lilla E. 
Han är som sagt snart 15 mån. Det in tyckas tidigt att börja tänk på syskon men är man i IVF svängen så förstår man. Det är absolut inte självklart att det går snabbt den här gången bara för att vi lyckades på första frysförsöket sist. 
Vi har bara 2 embryon i frys kvar så vårt hopp står just nu till dessa två till att börja med. Jag hoppas så innerligt att slippa den långa jobbiga hormonresan med sprutor, täta vul kontroller, äggplock med ev överstimulering som följd och så vidare. 
 
Första steget är taget. Vi var på C-mottagningen igår och jag undersöktes. Allt såg bra ut. Ingen förändring av min pcos efter förlossningen utan ultraljudsbilderna såg likvärdiga ut. Prover är tagna och Örebro är kontaktade. 
De ringde från Örebro igår em och informerade om kostnaden för syskonförsök (11 tusen drygt) och att det ska betalas innan man startar förbehandlingen.
Det känns jävligt orättvist att man ska behöva betala dyrt för att kunna ge sitt barn ett syskon när andra gör det helt gratis i sänghalmen. 
Jaja. Vi ska vara tacksamma för att hjälpen finns att få självklart! Det är ändå ett liv vi betalar för och det är värt mer än pengars värde oavsett. Kosta vad det kosta vill. Ett barn till ska vi kämpa oss till jag och älskade J <3
 
Fortsättning följer...