Långdragen process

VUL i måndags. Det visade sig att äggblåsorna inte växt något nämnvärt sen förra veckan. Dags att höja dosen. 50+2 markeringar tar jag nu i en vecka till och hoppas att på måndag när jag kommer dit igen att de har växt på sig   ordentligt! Gaaaahh vad det är Dryyyygt att vänta. Segis kropp.
/S
1 N:

skriven

Hej!

Jag hittade till din blogg via familjeliv där jag sökte på PCO, som jag själv fått diagnostiserat. Jag har misstänkt länge att jag hade PCO, men fick det bekräftat först förra veckan. Nu har jag och min sambo fått en tid till en specialist i mitten på december. Jag måste erkänna att trots att jag misstänkt detta en längre tid (flera år), så känner jag mig nerslagen av diagnosen. Det känns så orättvist på något sätt..

Jag har läst dina inlägg och förstått att du börjat med sprutor nu. Hur lång tid tog det från diagnos tills du fick börja med sprutor efter att ha prövat tabletter? Jag önskar er verkligen lycka till!

Svar: Hej!
Jag åt tabletter först. Provera för att få mens.. Vilket jag inte fick. Och sen tabletter för att stimulera ägglossning. Funkade ej. Testade bara en cykel på detta vis innan gynekologen bestämde sig för att vi går på puregonsprutorna istället.
Förstår hur du känner jag kände likadant när jag fick diagnosen. Men kämpa på det finns mycket hjälp att få! :) kram
None None

Kommentera här: